Autodiagnose specialist

Storingslampjes of controlelampjes op het dashboard die knipperen of branden? Rijd hier niet (te) lang mee rond, maar maak snel een afspraak voor het GRATIS uitlezen van je auto in Brunssum. 

De oorzaken van een storing kunnen zeer uiteen liggen. Het kan slechts een kapotte druksensor in de passagiersstoel zijn, maar het kunnen ook grote problemen zijn die flinke reparaties teweeg kunnen brengen indien ze niet snel worden opgelost. Het kan zelfs gevaarlijk zijn voor jou en andere weggebruikers. 

Auto uitlezen in Brunssum: hoe gaat dit in zijn werk? 

Cars & More beschikt over professionele uitleesapparatuur waarmee we alle merken auto's kunnen uitlezen. Zodra we het probleem hebben gevonden, bespreken we de resultaten van de auto diagnose met jou. Mochten er reparaties nodig zijn, dan geven we meteen een verwacht kostenplaatje af zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. 

Komen we er na het uitlezen van je auto in Brunssum achter dat de reparaties iets langer in beslag gaan nemen, dan kun je kiezen voor een leenauto zodat je je dagelijkse werkzaamheden gewoon kunt laten doorgaan. 

Zo werkt Cars & More in Brunssum. We sporen snel en vakkundig de storing aan uw auto op en proberen de overlast (en kosten!) voor jou zo laag mogelijk te houden.

Veelgestelde vragen

"Wat is het uitlezen van een auto?" In auto's bevindt zich een computer die de elektronica in clusters aanstuurt. Zodra er een controlelampje gaat branden, kunnen we middels het uitlezen het zoekgebied van de storing drastisch verkleinen of zelfs rechtstreeks aanwijzen. Dit doen we met professionele uitleesapparatuur.
"Waar kan ik een autodiagnose laten doen?" Dat kan bij ons: Cars & More in Brunssum!
"Wat kost het uitlezen van mijn auto?" Dit kost je helemaal niets. Wij doen dit gratis, als service.
"Hoe lang duurt het uitlezen? " Dit duurt gemiddeld zo'n
"Kan ik het uitlezen op locatie laten doen? " Jazeker, wij komen graag bij je op locatie om de auto uit te lezen. Neem contact met ons op.
Meer over OverTeamPrivacy
Kom gewoon langs
Boschstraat 26 6442PB Brunssum Nederland info@carsenmore.com Tel. 045 - 5268812
Openingstijden ma. 09:00 - 17:00di. 09:00 - 17:00wo. 09:00 - 17:00do. 09:00 - 17:00vr. 09:00 - 17:00
MPM RDW MijnGarage.nl
Copyright 2020 | Carsenmore.com | Sitemap | Garantie | Levering | Website |