Autoschade in Brunssum? Schadeherstelbedrijf Cars & More fixt 't!

Met autoschade wil je niet te lang blijven rondrijden. Daarom word je bij Cars & More in Brunssum snel geholpen als het gaat om schadeherstel. Wij repareren je auto snel en vakkundig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten een uitstekende service wordt geleverd. Op die manier proberen we de pijn van de autoschade enigszins te verzachten. 

Ons schadeherstelbedrijf werkt als volgt

Na een lekkere kop koffie en een enthousiast welkom, gaan we aan de slag zodat jij zo snel mogelijk weer rond kunt rijden in je gerepareerde auto. 

We helpen je ook met:

  • Het invullen van de nodige formulieren;
  • Het contacteren van je verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of leasemaatschappij;
  • Schadeherstel zonder tussenkomst van verzekering. 

Leenauto nodig? Geen probleem!

Tijdens de reparatie krijg je van ons een leenauto mee, zodat je niet hoeft te wachten terwijl wij aan je auto sleutelen. Ook maken we foto's van vóór de reparatie, zodat je deze mee kunt sturen aan je verzekering.

Schadeherstelbedrijf Cars & More in Brunssum is je graag van dienst!

Veelgestelde vragen

"Wat is schadeherstel?" Schadeherstel is het repareren van schade aan je auto, of het nu gaat om grote of kleine schade. Denk bijvoorbeeld aan deuk(en), krassen in de lak of hagelschade. De beschadigde onderdelen worden indien nodig gedemonteerd en opnieuw gespoten, uitgedeukt of vervangen.
"Hoe lang duurt het schadeherstel van mijn auto?" Hoe lang het herstel duurt, is natuurlijk afhankelijk van de schade van je auto. Uiteraard doen wij ons best om je auto zo snel mogelijk weer op de weg te hebben. We plannen de werkzaamheden zo snel mogelijk in en we geven vooraf een accurate schatting over de tijdsduur.
"Schadeherstel met gebruikte onderdelen? " Het is mogelijk om, indien beschikbaar, te kiezen voor tweedehands onderdelen. Dit wordt dan wel vooraf kenbaar gemaakt. Wordt er niets besproken, dan maken we bij Cars & More gebruik van nieuwe onderdelen.
"Wat kost schadeherstel? " Dit is uiteraard afhankelijk van de schade. Wij controleren je auto goed en geven vooraf een kostenplaatje af. Mochten we onverhoopt nog zaken tegenkomen die aandacht / reparatie vereisen, dan nemen we eerst contact met je op alvorens we hiermee aan de slag gaan.
"Schadeherstel zonder tussenkomt verzekering? " Is de schade te overzien en wil je deze oplossen zonder tussenkomst van de verzekering? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op.

Afspraak maken

Meer over OverTeamPrivacy
Kom gewoon langs
Boschstraat 26 6442PB Brunssum Nederland info@carsenmore.com Tel. 045 - 5268812
Openingstijden ma. 09:00 - 17:00di. 09:00 - 17:00wo. 09:00 - 17:00do. 09:00 - 17:00vr. 09:00 - 17:00
MPM RDW MijnGarage.nl
Copyright 2020 | Carsenmore.com | Sitemap | Garantie | Levering | Website |