Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen over onze diensten, of wenst u een afspraak te maken?

Dit kan natuurlijk telefonisch via 045 - 5268812.
Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier een afspraak aan te vragen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

"Wat kost het verwisselen van autobanden? " Bij Cars & More kost het verwisselen van uw autobanden €
"Hoe lang gaan autobanden mee? Hoeveel km gaan de banden mee?" Dit is afhankelijk van o.a. uw rijstijl, onderhoud en type/merk band, maar over het algemeen mogen we aannemen dat de levensduur van een setje nieuwe autobanden zo'n 40.000 á 50.000 km op de aangedreven as en 60.000 á 70.000 km op de niet-aangedreven as bedraagt.
"Wanneer moet ik mijn autobanden vervangen? " 1,6mm profieldiepte is het wettelijke minimum. Zodra de banden deze profieldiepte hebben bereikt, is het absoluut noodzakelijk om uw banden te vervangen. Wij raden echter aan om de autobanden al te vervangen bij een profieldiepte van 2,0mm zodat je in alle weersomstandigheden veilig de weg op kunt.
"Welke autoband is de beste koop?" Dit is afhankelijk van uw rijstijl, aantal km per jaar en uw voertuig. We adviseren je graag vrijblijvend!
"Wat is schadeherstel?" Schadeherstel is het repareren van schade aan je auto, of het nu gaat om grote of kleine schade. Denk bijvoorbeeld aan deuk(en), krassen in de lak of hagelschade. De beschadigde onderdelen worden indien nodig gedemonteerd en opnieuw gespoten, uitgedeukt of vervangen.
"Hoe lang duurt het schadeherstel van mijn auto?" Hoe lang het herstel duurt, is natuurlijk afhankelijk van de schade van je auto. Uiteraard doen wij ons best om je auto zo snel mogelijk weer op de weg te hebben. We plannen de werkzaamheden zo snel mogelijk in en we geven vooraf een accurate schatting over de tijdsduur.
"Schadeherstel met gebruikte onderdelen? " Het is mogelijk om, indien beschikbaar, te kiezen voor tweedehands onderdelen. Dit wordt dan wel vooraf kenbaar gemaakt. Wordt er niets besproken, dan maken we bij Cars & More gebruik van nieuwe onderdelen.
"Wat kost schadeherstel? " Dit is uiteraard afhankelijk van de schade. Wij controleren je auto goed en geven vooraf een kostenplaatje af. Mochten we onverhoopt nog zaken tegenkomen die aandacht / reparatie vereisen, dan nemen we eerst contact met je op alvorens we hiermee aan de slag gaan.
"Schadeherstel zonder tussenkomt verzekering? " Is de schade te overzien en wil je deze oplossen zonder tussenkomst van de verzekering? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op.
"Wat kost airco onderhoud auto" Dit is afhankelijk van het type/merk auto. Ga naar mijngarage.nl en vul je kenteken in om een accurate prijs te ontvangen.
Meer over OverTeamPrivacy
Kom gewoon langs
Boschstraat 26 6442PB Brunssum Nederland info@carsenmore.com Tel. 045 - 5268812
Openingstijden ma. 09:00 - 17:00di. 09:00 - 17:00wo. 09:00 - 17:00do. 09:00 - 17:00vr. 09:00 - 17:00
MPM RDW MijnGarage.nl
Copyright 2020 | Carsenmore.com | Sitemap | Garantie | Levering | Website |