Problemen met uw airco? Gratis airco check!

Heb je last van een stinkende airco? Koelt deze niet meer goed of heb je andere problemen? Bij Cars & More achterhalen we de oorzaak tijdens een gratis airco check. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.
De ervaren airco monteurs van Cars & More werken dagelijks met kapotte airco's en gaan dus zeer precies en efficiënt te werk. We hebben veel onderdelen op voorraad, zodat we je weer snel in een koele auto de weg op krijgen.

Een kapotte airco laten repareren in Brunssum? Kom dan snel langs!

Regelmatig airco onderhoud voorkomt onnodige reparaties

Voorkomen is beter dan genezen, luidt een eeuwenoud gezegde. Voorkom dat je airco kapot gaat door ongeveer een keer per jaar een airco onderhoudsbeurt te laten doen. Zo kunnen we de airco bijvullen (indien nodig) en reinigen. Door dit regelmatig te laten doen, wordt de kans op een kapotte airco kleiner.

Wat zijn de kosten?

Ga naar www.mijngarage.nl en vul daar je kenteken in. Je zult dan zien wat een reparatie of onderhoudsbeurt voor jouw auto kost. Mijn Garage staat daarnaast garant voor de opgegeven prijzen, dus je hoeft nooit méér te betalen voor de airco service dan op die site staat aangegeven. 

Dat is helder, en daar houden we van bij Cars & More!

Veelgestelde vragen

"Wat kost airco onderhoud auto" Dit is afhankelijk van het type/merk auto. Ga naar mijngarage.nl en vul je kenteken in om een accurate prijs te ontvangen.
"Wat kost een auto airco bijvullen?" Het bijvullen van de auto airco kost € 47,50
"Wat kost het reinigen van de auto airco?" De kosten hiervan verschillen per merk/type auto. Ga naar mijngarage.nl en vul je kenteken in om een accurate prijs te ontvangen.
"Hoe vaak onderhoud aan airco auto?" Wij raden aan om de airco minstens 1x per jaar gratis te laten checken bij Cars & More. Onderhoud kun je het beste om het jaar inplannen zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je airco.
"Auto airco stinkt / ruikt naar natte hond of azijn. Wat moet ik doen? " Het is mogelijk dat zich schimmels ophopen in het airco systeem. Laat de airco een keer goed reinigen en volg de volgende tips om dit de volgende keer te voorkomen: 1) Zet de airco minimaal één keer per week aan zodat het systeem aan de gang blijft. 2) Zet de airco eerder uit: ongeveer 1 km voordat je je eindbestemming bereikt. De rijwind droogt het systeem waardoor schimmels geen kans krijgen.
Meer over OverTeamPrivacy
Kom gewoon langs
Boschstraat 26 6442PB Brunssum Nederland info@carsenmore.com Tel. 045 - 5268812
Openingstijden ma. 09:00 - 17:00di. 09:00 - 17:00wo. 09:00 - 17:00do. 09:00 - 17:00vr. 09:00 - 17:00
MPM RDW MijnGarage.nl
Copyright 2020 | Carsenmore.com | Sitemap | Garantie | Levering | Website |